סלט חמצמץ ומרענן, גיוון לסלט הפפאיה הירוקה, הקלאסי, וגם, לא פחות חשוב, אפשר להכין אותו בארץ..
מצרכים
2 כפות thai cilli paste
1 כף רוטב דגים
1 כף סוכר דקלים
3 כפות מיץ לימון
4-5 פלחי פומלה מפוררים
4-5 שרימפס טמפורה (לא חובה)
חופן אגוזי קשיו קלויים לא מלוחים.
5 עלי קפיר ליים טריים
2 צ’ילי אדום חתוך קטן.
1 כפית בצלצלי שאלוט מטוגנים יבשים
1 כפית קוקוס מיובש
עלי נענע וכוסברה קצוצים
ההכנה
- מערבבים ביחד: צ’ילי פייסט, רוטב דגים, סוכר דקלים, מיץ לימון
- שמים בקערה את חתיכות הפומלה המפוררות, השרימפס טמפורה, אגוזי קשיו, עלי קפיר ליים, בצל י שאלוט מיובשים, קוקוס מיובש וצ’ילי אדום.
- שופכים את הרוטב שהכנו בשלב 1 ומערבבים.
- מפזרים מעל את עלי הנענע והכוסברה ומגישים
עוד מתכונים תאילנדיים:
רוצים לקבל את הבלוג הבא ישירות למייל שלכם?
אז תרשמו ת’מייל שלכם כאן: