עוף עם אגוזי קשיו – מהמטבח התאילנדי

אחת מהמנות השכיחות במטבח התאילנדי, קלה להכנה ומתאימה כארוחה קלה או כחלק מארוחה גדולה.

להגיש עם אורז מאודה.

מצרכים

2 כפות שמן דקלים (או קנולה)

1כף שום כתוש

1 כף סויה לבנה

1 כף סויה כהה

1/4 כף אבקת מרק

1 כף רוטב צדפות (oyster sauce)

1/2 כף סוכר (עדיף דמררה)

1 בצל חתוך לחתיכות לא קטנות

1 בצל ירוק חתוך לחתיכות גדולות

10-15 קוביות חזה עוף טרי ונקי

 10-15 אגוזי קשיו קלויים

5 צ’ילי אדומים גדולים מיובשים

אופן ההכנה

1. מחממים את השמן בתוך ווק

2. מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר.

3. את הבצל מוסיפים לפני העוף ולא מטגנים אותו טיגון רגיל.

4. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שהעוף מוכן.

5. מוסיפים את אגוזי הקשיו לעוד דקה או שתיים ואת הצ’ילי המיובש ומגישים לצד אורז לבן.

עוד מתכונים תאילנדיים:

אורז מטוגן עם עוף וירקות

סלט פומלה

דג בקארי ירוק 

תאי לוטי עם בננה ושוקולד

רוצים לקבל את הבלוג הבא ישירות למייל שלכם?
אז תרשמו ת’מייל שלכם כאן:


שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?