אחת מהמנות השכיחות במטבח התאילנדי, קלה להכנה ומתאימה כארוחה קלה או כחלק מארוחה גדולה.
להגיש עם אורז מאודה.
מצרכים
2 כפות שמן דקלים (או קנולה)
1כף שום כתוש
1 כף סויה לבנה
1 כף סויה כהה
1/4 כף אבקת מרק
1 כף רוטב צדפות (oyster sauce)
1/2 כף סוכר (עדיף דמררה)
1 בצל חתוך לחתיכות לא קטנות
1 בצל ירוק חתוך לחתיכות גדולות
10-15 קוביות חזה עוף טרי ונקי
10-15 אגוזי קשיו קלויים
5 צ’ילי אדומים גדולים מיובשים
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בתוך ווק
2. מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר.
3. את הבצל מוסיפים לפני העוף ולא מטגנים אותו טיגון רגיל.
4. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שהעוף מוכן.
5. מוסיפים את אגוזי הקשיו לעוד דקה או שתיים ואת הצ’ילי המיובש ומגישים לצד אורז לבן.
עוד מתכונים תאילנדיים:
רוצים לקבל את הבלוג הבא ישירות למייל שלכם?
אז תרשמו ת’מייל שלכם כאן: