לרגל החג הקרב והולך, סיגל מגישה לנו מנה אחרונה קצת אחרת
שתרענן את סעודת הפסח הרצינית והמיגעת.
מאוד קלה ומרשימה. אחלה דאווין על המסובין
כמות ל 5 קסטות
חומרים:
2 כוסות קוקוס טחון
1/2 כוס סוכר
2 חלבונים
גלידה בטעמים האהובים
רינג בקוטר 6 ס”מ
ההכנה:
- לחמם את התנור ל160 מעלות.
- בקערה לערבב את החלבונים , הקוקוס והסוכר .
- להניח ניר אפייה על תבנית האפייה של התנור.
- להניח את הרינג על ניר האפייה ולמלא אותו בעזרת כפית בבלילת הקוקוס שתי כפיות מלאות יספיקו) חשוב מאוד לשטח בחוזקה על ידי הצד החיצוני של הכפית ואז להוציא את הרינג.
- לחזור על הפעולה עד שמתקבלות 10 עוגיות קוקוס דחוסות צחורות ומתקתקות בגובה של1 ס”מ.
- לאפות את עוגיות הקוקוס במשך 10-12 דקות או שעד שהן מקבלות גוון זהוב.
- לצנן ולהפריד את העוגיות מנייר האפייה.
- להרכיב ולהגיש: להניח במרכז עוגייה כף נדיבה של גלידה. לכסות בעוגייה נוספת ולהדק קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. להגיש מיד.
ותודה לדונה היי שתמיד דואגת לפנק עם מתכונים קלים וטעימים.