לרגל החג הקרב והולך, סיגל מגישה לנו מנה אחרונה קצת אחרת

שתרענן את סעודת הפסח הרצינית והמיגעת.

מאוד קלה ומרשימה.  אחלה דאווין על המסובין

כמות ל 5 קסטות

חומרים:

2 כוסות קוקוס טחון

1/2 כוס סוכר

2 חלבונים

גלידה בטעמים האהובים

 רינג בקוטר 6  ס”מ

 ההכנה:

  1. לחמם את התנור ל160 מעלות.
  2. בקערה לערבב את החלבונים , הקוקוס והסוכר .
  3. להניח ניר אפייה על תבנית האפייה של התנור.
  4. להניח את הרינג על ניר האפייה ולמלא אותו בעזרת כפית בבלילת הקוקוס שתי כפיות מלאות יספיקו)  חשוב מאוד לשטח בחוזקה על ידי הצד החיצוני של הכפית ואז להוציא את הרינג.
  5. לחזור על הפעולה עד שמתקבלות 10 עוגיות קוקוס דחוסות צחורות ומתקתקות בגובה של1 ס”מ.
  6. לאפות את עוגיות הקוקוס במשך 10-12 דקות או שעד שהן מקבלות גוון זהוב.
  7. לצנן ולהפריד את העוגיות מנייר האפייה.
  8. להרכיב ולהגיש: להניח במרכז עוגייה כף נדיבה של גלידה. לכסות בעוגייה נוספת ולהדק קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. להגיש מיד.

 ותודה לדונה היי שתמיד דואגת לפנק עם מתכונים קלים וטעימים.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?