עוגת שוקולד חמה ואישית..

סופי השבוע החורפיים האלה, מחייבים משהו חם ומתוק בפה.

וסיגל אומרת שזה בדיוק כזה..

חומרים ל-4 עוגות אישיות (בקוקטים)

 100 גרם שוקולד מריר משובח (לפחות 60% מוצקי קקאו)

100 גרם חמאה רכה

4 ביצים

100 גרם סוכר

50 גרם קמח

  • ממיסים את השוקולד מעל ביין מארי (קערה מעל מים רותחים), מוסיפים את החמאה לשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מערבלים במיקסר את הביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הקמח בהדרגה ואת תערובת השוקולד.
  • שומרים במקרר למספר שעות.
  • ממש לפני ההגשה, מחממים תנור ל200 מעלות. משמנים את הקוקטים בחמאה מומסת (אפשר ורצוי להשתמש בחד פעמים)
  • יוצקים את התערובת (בעזרת מצקת עם פיה או קנקן קטן) עד ל3/4 מגובה הכלי. אופים 5 דקות בול. (זמן האפייה קריטי להצלחת העוגה)
  • מעבירים סכין חד מסביב לעוגה או פשוט קורעים את האלומיניום ומעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.

הולך נפלא עם תותים או פירות יער וגלידת וניל משובחת. לבעלי מוטיבציה גדולה גם עם קרם וניל .

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?