סורבה אשכולית אדומה

סיגל מביאה לנו קינוח קל להכנה וקל בבטן, מומלץ במיוחד אחרי ארוחה כבדה בשבת גשומה..

חומרים ל- 4 מנות:

 3/4 כוס מים

3/4 סוכר

2 כוסות מיץ אשכוליות אדומות טרי

מחממים בסיר בינוני על אש בינונית את המים והסוכר עד שהסוכר נמס וכך מתקבל לנו סירופ הסוכר.

 לאחר שסירופ הסוכר מצטנן להוסיף את מיץ האשכולית האדומה

מקפיאים בכלי שטוח (לפחות 4 שעות).

 מניחים בעזרת כף גלידה כדור מהסורבה בכוס הגשה ומקשטים בשני עלי נענע רעננים.

הכי קל שבעולם!

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?