סיגל מביאה לנו קינוח קל להכנה וקל בבטן, מומלץ במיוחד אחרי ארוחה כבדה בשבת גשומה..
חומרים ל- 4 מנות:
3/4 כוס מים
3/4 סוכר
2 כוסות מיץ אשכוליות אדומות טרי
מחממים בסיר בינוני על אש בינונית את המים והסוכר עד שהסוכר נמס וכך מתקבל לנו סירופ הסוכר.
לאחר שסירופ הסוכר מצטנן להוסיף את מיץ האשכולית האדומה
מקפיאים בכלי שטוח (לפחות 4 שעות).
מניחים בעזרת כף גלידה כדור מהסורבה בכוס הגשה ומקשטים בשני עלי נענע רעננים.
הכי קל שבעולם!