מסעדות מומלצות בפריז ע”פ מיכל אנסקי

מיכל אוהבת את פריז. מיכל אוהבת לאכול. וכשמיכל מדברת על מנות שהיא אוהבת במיוחד לאכול בפריז, זה נשמע כמו אייל שני מדבר על עגבניות שהרגע נקטפו. בעצם זה נשמע הרבה יותר טוב.

מיכל הכי אוהבת את פריז. מיכל הכי אוהבת אוכל טעים. וגם הכי אוהבת לזהות אותו במקומות הכי בלתי צפויים, שלא תחלמו אפילו לחפש.

מיכל לוקחת אותנו למסע קולינרי הכי לא טריוויאלי בבירה הקולינרית של ארופה, שכולל מרק אודון יפני, אטריות בובון ויאטנמיות ושאר ירקות.

אז הנה הצצה למקומות שמיכל הכי אוהבת בפריז, ותהיו בטוחים שתצאו מופתעים:

ארוחת בוקר בשוק “הילדים האדומים” 

באזור המארה, בצידו הצפוני, נחבא אל הכלים מתקיים מדי יום בבוקר שוק הילדים האדומים, אחד השווקים העתיקים בפריז, שנקרא על שם בית יתומים שפעל בסמוך שהילדים בו לבשו מדים אדומים.

השוק ברובו מקורה, ומה שמיוחד בו הוא שלצד הדוכנים פרוסים שולחנות שבהם אפשר לאכול את ארוחת הבוקר הכי טרייה ונהדרת בפריז.

Le Marche des enfants rouges.

39, rue de Bretagne

Metro: Temple, Filles de Calvaire

 

 

ארוחת צהריים מהמזרח

בעוד אתם חושבים על סטייק אנטריקוט עם ציפס לארוחת צהריים, מיכל לוקחת אותנו למסעדות פועלים אסייתיות, שרק התור בחוץ בקור של 3 מעלות מרמז על כך שמשהו מיוחד קורה בהן.

כי אם חשבתם שארוחת צהריים בפריז היא משהו שאוכלים על הדרך באמצע השופינג, תחשבו שוב. מיכל לוקחת אותנו לקצה השני של העיר אם צריך רק כדי לאכול אטריות אודון שמנמנות במיוחד.

המסעדה היפנית “קוניטוריה” היא בעצם דלפק קטנטן המגיש מבחר מצומצם של מנות שבהן מככבות אטריות אודון שמנמנות במיוחד. הכי כייף לצפות בשפים היפניים מכינים את האטריות ולאכול תוך כדי את המרק עם הטמפורה שהוא גולת הכותרת כאן.

 

 

KUNITORAYA Villedo עם התור בחוץ

5 rue Villedo

http://kunitoraya.com אתר מגניב ביותר וארוך..

 

 

אם לא בא לכם על מרק אטריות יפני אתם יכולים לקבל אותו בגירסה הויאטנמית. שוב נסיעה מיוחדת לקצה השני של העיר, שוב מסעדת פועלים פשוטה. אבל אל תתנו למראה הפשוט ונטול השיק להבהיל אתכם. מדובר באוכל משובח במיוחד. מנות מומלצות: מרק PHO עם או בלי כדורי בשר, ומנת אטריות בובון.

 

 

DANG HUONG PHO

14 rue louis bonnet

 

 

 

ארוחת ערב כהלכתה

כשמדובר בארוחת ערב, אפילו מיכל לא מוותרת על ארוחה צרפתית למהדרין, אבל עם טוויסט. ה- Etlier של השף ג’ואל רובושון הוא בעצם בר מרובע עצום מימדים שעצם הישיבה סביבו כבר משדרת נינוחות, המנות מוגשות קטנות כטעימות, והן אכן טעימות, אז מיד מזמינים המון מהן. חובה להזמין מקום.

 

 

Atelier de Joel Robuchon

5 ,rue de Montalembert

01 42 22 56 56 | www.joel-robuchon.com

 

 

שוקו חם

ואין כמו לסיים יום קר בפריז עם כוס שוקו חם. ואם כבר שוקו אז רק אנג’לינה.

ככה מיכל אוהבת את פריז. הכי מתוקה בעולם!

 

 

 

CAFE ANGELINA

rue de Rivoli 226

 

 

 

רוצים לקבל את הבלוג הבא ישירות למייל שלכם?
הרשמו לרשימת התפוצה


שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?