עזבו אתכן רגע מפמיניזם, בסוף בסוף כולנו רוצות להיות בשלניות על. קצת לפני או אחרי הרצון להיות כוסיות על, ובלי קשר להיותנו נשות קריירה, בנות זוג ואמהות לתפארת מדינת ישראל.
כי בסוף בסוף כולנו יודעות שהדרך לאושר, גם בזוגיות, גם האמהות וגם בחברות, עוברת דרך הסירים ישר לצלחות שאנחנו מגישות לארוחת הצהריים או הערב או בשבת.
ורותם ליברזון, שהיא מופת ודוגמא בעיני לכל אלה ביחד, הוציאה ספר בישול שיעזור לנו להשיג את המעמד הנכסף ולכן מככב אצלי בראש רשימת המתנות ליום האישה.
המתכון המנצח של השבועות האחרונים מתוך הספר “מטבח אישי” הוא הסלט כרובית שקצר כל כך הרבה מחמאות, עד שכבר תכף נמאס, אבל גם שאר המתכונים שניסיתי משובחים. (המתכון בסוף)
והתמונות, התמונות שצילם דן פרץ והאוירה שעיצבה נורית קריב עושים חשק לקחת את הספר הזה למיטה כספר קריאה.
אז יאללה אישה. למטבח.
ויום האישה שמח.
המתכון לסלט בורגול כרובית:
לקנות
כרובית שלמה טרייה מגוררת דק בגודל של פירורי בורגול גס
כוס בורגול גס מבושל לפי הוראות יצרן
כוס נענע קצוצה דק
כוס פטרוזיליה קצוצה דק
כוס כוסברה קצוצה דק
כוס חמוציות ללא תוספת סוכר שלמות
חצי כוס גרעיני דלעת קלויים במחבת
חצי כוס שקדים פרוסים דק קלויים במחבת
לרוטב
חצי כוס שמן זית
מיץ מ 2 לימונים
שתי כפות דבש
מלח, פלפל שחור
הכנה
מערבבים היטב את כל המרכיבים של הסלט, מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים.
באחריות זה הולך להיות הסלט המוביל שלכם לתקופה הקרובה ובכלל.
בתאבון!