סלט טונה סשימי ומנגו

לדרישת הקהל, הנה המתכון לסשימי טונה ומנגו, שכבר נמאס לי להכין אותו לכל ארוע. הכי בריא, טעים, וגם נראה נפלא.

הוכחה נוספת לכך שאני מכינה רק מתכונים שמורכבים מ-5 מרכיבים, ושלוקח 5 דקות להכין.

הבעיה היחידה היא שעכשיו תדעו כמה קל להכין אותו…

המצרכים:

200 גרם קוביות קטנות של טונה טריה (אפשר גם סלמון)

קוביות של מנגו בשל מ- 2 מנגו

חצי חבילה כוסברה קצוצה

6 גבעולים של בצל ירוק קצוצים

חופן אפונת וואסבי מפוררת (לא חובה)

החומרים לרוטב:

4 כפות סויה

6 כפות חומץ אורז

2 כפות צילי מתוק

2 כפיות סוכר

1 כפית שמן שומשום כהה

ג'ינג'ר טרי כתוש – לפי הטעם

מלח, פלפל, גרגירי שומשום שחורים

אופן ההכנה:

מסדרים על צלחת טיפה עמוקה את כל המרכיבים. אני אוהבת לשים את הטונה באמצע ואת מנגו והירוקים בצדדים, מערבבים את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל.

אחרי שכולם רואים כמה זה יפה, מערבבים הכל ביחד ויאללה לעבודה..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *