בישקוטים תוצרת בית ליד התה – הכי מפתה

החורף סוף סוף הגיע ואפשר כבר להחליף את הקפה בתה. ועם תה אז חייבים משהו קטן ליד. עדיף שאפשר לטבול. סיגל מפנקת אותי עם בישקוטים תוצרת בית עם אגוזי לוז, פקאן ושקדים. ויש גם טיפ חכם, כדי שכל העסק לא יתפורר בחיתוך.

מושלם ליום חורף חם.

המצרכים

130 גרם חמאה בטמפ’ החדר

כוס ורבע סוכר

2 ביצים + 3 חלבונים

3 כפיות וניל אמיתי

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

1 כוס אגוזי לוז

1 כוס שקדים

1 כוס אגוזי פקאן

100 גרם שוקולד איכותי חתוך לחתיכות של 1X1 ס”מ

אופן ההכנה

מחממים את התנור  ל- 160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

בקערה, מערבבים את הביצים, החלבונים ו 3 כפיות הוניל.

בקערת המיקסר מערבבים את החמאה והסוכר

מוסיפים את הקמח והאבקת האפייה ולאחר מכן, את הביצים

עד שמתקבל בצק אחיד.

מוסיפים את אגוזי הלוז, השקדים, אגוזי הפקאן והשוקולד.

מקמחים היטב את הידיים, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ויוצרים מכל אחד גליל בעובי 5 ס”מ.

מניחים את הגלילים בתבנית ומשאירים בינהם רווח של 15 ס”מ לפחות. אופים במשך 30 דקות.

מצננים.

ועכשיו לטיפ (הברקה של עופר)

אחרי שהגלילים נאפו והצטננו, עוטפים כל אחד מהם בנייר כסף ומכניסים למקפיא ללילה.

אחרי שקפאו , פעולת החיתוך קלה .

 חותכים את הגלילים באלכסון לפרוסות בעובי סנטימטר, ומניחים אותן על רשת אפייה. מכניסים לתנור (160 מעלות) לעוד 15 דקות או עד שהבישקוטים זהובים ופריכים

מוציאים מהתנור, מקררים ומעבירים לכלי אטום.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?