לביבות גבינה לחנוכה – פחות פחמימות וטעים למות.

שוב מגיע החג הנורא הזה עם הנרות והאורות והניסים והנפלאות, ונס פך השמן כמובן. מתה על החג הזה. הבעיה היא שהנס היחיד שיקרה כאן השנה הוא זה שבו אצליח להכנס לג’ינס אחרי כל הסופגניות והלביבות והבצק והשמן..! סיגל כהרגלה היתה טובה אלי וניסתה למתן את כמות הפחמימות וגם קצת לגוון עם לביבות גבינה טעימות למות. וגם כי חייבים משהו מתוק אחרי כל המלוח הזה..

חג אורים שמח!

המצרכים:

500 גרם גבינה מסוג “טוב טעם”

4 ביצים

3/4 כוס קמח

חצי כפית מלח

3 כפות סוכר

חצי כפית סדה לשתייה מעורבבת עם מעט חומץ רגיל

כוס של צימוקים/חמוציות/דובדבנים מיובשים (מה שטעים לכם)

מעט קמח לקימוח הלביבות

שמן לטיגון

להגשה: שמנת חמוצה/ריבה משובחת

אופן ההכנה

1.      מערבבים את כל החומרים

2.      מחממים את השמן במחבת

3.      יוצרים לביבות, מקמחים אותן …וקדימה לשמן החם.

4.      ללקק את האצבעות

 

 

חג חנוכה שמח!!!

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?