שוב מגיע החג הנורא הזה עם הנרות והאורות והניסים והנפלאות, ונס פך השמן כמובן. מתה על החג הזה. הבעיה היא שהנס היחיד שיקרה כאן השנה הוא זה שבו אצליח להכנס לג’ינס אחרי כל הסופגניות והלביבות והבצק והשמן..! סיגל כהרגלה היתה טובה אלי וניסתה למתן את כמות הפחמימות וגם קצת לגוון עם לביבות גבינה טעימות למות. וגם כי חייבים משהו מתוק אחרי כל המלוח הזה..
חג אורים שמח!
המצרכים:
500 גרם גבינה מסוג “טוב טעם”
4 ביצים
3/4 כוס קמח
חצי כפית מלח
3 כפות סוכר
חצי כפית סדה לשתייה מעורבבת עם מעט חומץ רגיל
כוס של צימוקים/חמוציות/דובדבנים מיובשים (מה שטעים לכם)
מעט קמח לקימוח הלביבות
שמן לטיגון
להגשה: שמנת חמוצה/ריבה משובחת
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים
2. מחממים את השמן במחבת
3. יוצרים לביבות, מקמחים אותן …וקדימה לשמן החם.
4. ללקק את האצבעות
חג חנוכה שמח!!!