עוגת פרג, קוקוס ושוקולד ללא גלוטן – קלה והורסת, דווקא לא את הבריאות

הדר, שהיא הקוסמטיקאית האלופה שלי, היא גם בשלנית אלופה, וכל הזמן שולפת לי מתכונים קלים ומנצחים מהשרוול. כמו העוגה הזאת שגם מכינים בחמש דקות, וגם קוצרים מלא מחמאות. וזה כבר קרה לי בעבר, אבל כשחברה שדופה, שאף פעם לא אוכלת מתוק, תבקש תוספת ותחסל את השאריות? זה עוד לא קרה. אז קדימה. לעבודה.

המצרכים:

6 ביצים
2 כוסות פרג (טחון טרי! חובה!)
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה
2 חבילות שוקולד מריר 60%
1 שמנת מתוקה

ההכנה:
1. מפרידים חלבונים וחלמונים.
2. מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר.
3. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, פרג, קוקוס ושמן.
4. מוסיפים את קצף הביצים בתנועות קיפול.
5. אופים בתבנית עגולה ב 180 מעלות.
6. מחממים את השמנת המתוקה עם השוקולד עד לקבלת קרם. ללא הרתחה.
7. כשהעוגה עדיין חמה מנקבים בה חורים עם סכין ושופכים את רוטב השוקולד כך שיספג היטב בתוך העוגה.
8. מגישים ומחכים למחמאות.

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?