הדר, שהיא הקוסמטיקאית האלופה שלי, היא גם בשלנית אלופה, וכל הזמן שולפת לי מתכונים קלים ומנצחים מהשרוול. כמו העוגה הזאת שגם מכינים בחמש דקות, וגם קוצרים מלא מחמאות. וזה כבר קרה לי בעבר, אבל כשחברה שדופה, שאף פעם לא אוכלת מתוק, תבקש תוספת ותחסל את השאריות? זה עוד לא קרה. אז קדימה. לעבודה.
המצרכים:
6 ביצים
2 כוסות פרג (טחון טרי! חובה!)
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה
2 חבילות שוקולד מריר 60%
1 שמנת מתוקה
ההכנה:
1. מפרידים חלבונים וחלמונים.
2. מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר.
3. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, פרג, קוקוס ושמן.
4. מוסיפים את קצף הביצים בתנועות קיפול.
5. אופים בתבנית עגולה ב 180 מעלות.
6. מחממים את השמנת המתוקה עם השוקולד עד לקבלת קרם. ללא הרתחה.
7. כשהעוגה עדיין חמה מנקבים בה חורים עם סכין ושופכים את רוטב השוקולד כך שיספג היטב בתוך העוגה.
8. מגישים ומחכים למחמאות.