מכירים את הארועים האלה שכל אחד מביא משהו אבל מנה אחת גונבת את כל ההצגה, כולל מחיאות כפיים, שריקות התפעלות וריבים על החתיכה האחרונה??
אז זה בדיוק מה שקרה כשחברתי ענת (ורון-כהן) הביאה את העוגה הזאת לארוע אצלי בבית.
ועוד לא דיברנו על החיסול בשניות, על היישור הבלתי פוסק, ועל ליקוק השאריות.
כמובן שכולם התחננו למתכון, אבל רק אני קיבלתי!
אבל בגלל שהחלטתי לפחות להתחיל את השנה כחברה טובה, אני משתפת.
אז תודה לענת, ותודה גם לי. ושנה טובה. ומתוקה!
מצרכים לתחתית ולחלק העליון
500 גרם עוגיות לוטוס קרמל
100 גרם חמאה מומסת
מצרכים למלית הגבינה
2 מיכלי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
750 גרם גבינה לבנה 5%
1 כפית תמצית וניל
הכנה:
1. טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים
2. מערבבים חצי מכמות פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.
3. מהדקים את פירורי העוגיות עם החמאה לתחתית תבנית מלבנית.
4. מקציפים את כל חומרי המלית לקרם אחיד.
5. משטחים את קרם הגבינה שהתקבל על תחתית העוגיות.
6. מפזרים למעלה את החצי השני של פרורי העוגיות.
7. משאירים ללילה במקרר לפני ההגשה.