עוגת גבינה ופירורי לוטוס של ענת – קלה וטעימה לראש השנה

מכירים את הארועים האלה שכל אחד מביא משהו אבל מנה אחת גונבת את כל ההצגה, כולל מחיאות כפיים, שריקות התפעלות וריבים על החתיכה האחרונה??

אז זה בדיוק מה שקרה כשחברתי ענת (ורון-כהן) הביאה את העוגה הזאת לארוע אצלי בבית.

ועוד לא דיברנו על החיסול בשניות, על היישור הבלתי פוסק, ועל ליקוק השאריות.

כמובן שכולם התחננו למתכון, אבל רק אני קיבלתי!

אבל בגלל שהחלטתי לפחות להתחיל את השנה כחברה טובה, אני משתפת.

אז תודה לענת, ותודה גם לי. ושנה טובה. ומתוקה!

מצרכים לתחתית ולחלק העליון

500 גרם עוגיות לוטוס קרמל

100 גרם חמאה מומסת

מצרכים למלית הגבינה

2 מיכלי שמנת מתוקה

חצי כוס סוכר

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

750 גרם גבינה לבנה 5%

1 כפית תמצית וניל

הכנה:

1. טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים

2. מערבבים חצי מכמות פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.

3. מהדקים את פירורי העוגיות עם החמאה לתחתית תבנית מלבנית.

4. מקציפים את כל חומרי המלית לקרם אחיד.

5. משטחים את קרם הגבינה שהתקבל על תחתית העוגיות.

6. מפזרים למעלה את החצי השני של פרורי העוגיות.

7. משאירים ללילה במקרר לפני ההגשה.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?