לחמניות גבינה – לצד המלוח של חג השבועות

חג השבועות בפתח, ולאור העובדה שכל מדורי מדורי האוכל עמוסים במתכוני עוגות גבינה משובחות, סיגל החליטה ללכת דווקא על האופציה המלוחה והגישה לי מתכון פשוט וטעים, בדיוק כמו שאני אוהבת, ללחמניות גבינה משובחות שעונות לשם המשונה בואיקוס. אפילו בלי שמרים, ועם כל סוגי הגבינה שיש לכם בבית, אוכלים עם חמאה או עם סלט ירוק, או עם שניהם..

חג שמח!!

חומרים:

1 חבילה קטנה של קמח תופח (350 גרם)

200 גרם חמאה

1 גביע יוגורט

1 כוס גבינת קשקבל מגוררת או כל גבינה קשה אחרת

1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% (250 גרם)

 אופן ההכנה:

  1. לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. לערבב את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד.
  3. ליצור מהבצק לחמניות עגולות וקטנות וולסדר בתבנית האפייה.
  4. לאפות 30-20 דקות, עד שהבואיקוס מזהיבים.

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?