בטיפול און ליין – כשפיבי מ”חברים” פוגשת את אסי דיין

אחד הטרנדים הבולטים היום ברשת הוא “סדרות רשת”. מעין הכלאה בין סדרת טלויזיה, המיועדת והמשודרת און ליין בלבד.

אחת הנציגות הבולטות והמוצלחות של הטרנד הזה היא הסדרה של ליסה קודרו, הלא היא פיבי מ”חברים” – “בטיפול און ליין”.

הסדרה, שהחלה כסדרת רשת ועברה לפורמט טלוויזיוני בשואוטיים, זכתה כבר בפרסי webby ומועמדת לאמי. עכשיו היא עולה אצלנו בערוץ הוט 3 וב- VOD.

קודרו, שיצרה והפיקה את הסדרה, מגלמת בה את פיונה, פסיכולוגית בשנות ה-40 שמאסה בדרך הטיפול הקונבנציונלית וממציאה דרך טיפול חדשה דרך האינטרנט. מדובר במפגשי וידאו טיפוליים בני שלוש דקות. משך הזמן הוא אידיאלי שלטענתה של פיונה כי אפשר בו לדבריה to cut the bulshit, והוא כמובן מתאים בול לסדרת רשת שמולה יושבים צופים ממהרים וחסרי סבלנות שידם קלה על העכבר.

פיונה, במידה מסוימת, התגלמותה של פיבי בגיל 40 +. היא ילדותית, אגואיסטית ותלותית. היא לא ממש מקשיבה למטופלים שלה, למרות שהמפגשים הם בני 3 דקות בלבד, ורוב הזמן עסוקה בעצמה ובנסיון לפתור את הבעיות שלה.

הסדרה מתרחשת בוידאו צ’ט ומתקיימת במסך מפוצל, אבל למרות זאת היא לא משדרת חדשנות ורעננות. פיונה, למרות נסיונותיה להתחבר לקידמה, חיה בעבר, לא קוראת את המציאות, ומסרבת להתקדם הלאה. נשמע לכם מוכר??

לזכותה יאמר שהיא מצליחה להשיג מטופלים “שווים” כמו מריל סטריפ, קונאן אובריין, ג’וליה לואי-דרייפוס, וגם את ה”חברים” קורטני קוקס ודייוויד שווימר, מה שיוצר סיטואציות משעשעות למדי.

אז היא אמנם לא מקצועית כמו אסי דיין, אבל היא בהחלט הרבה יותר יפה ומשעשעת ממנו.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?