עוגת גזר קלה וקלילה

סיגל יודעת כמה קשה לי לחזור לשגרה של “אחרי החגים”

ולכן מפנקת אותי בעוגת גזר מנחמת ומלאת הפתעות:

 

.

.

החומרים:

(החומרים לשתי תבניות אינגליש קייק)

 3/4 1 כוסות סוכר

1/2 1 כוסות שמן צמחי (תירס או קנולה)

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית שטוחה של קינמון

1/2 כפית אבקת ג’ינג’ר

5 ביצים טרופות

1/2 כוס צימוקים כהים

1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס

1/2 1 כוסות גזר מגורר

ההכנה:

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית (ספריי שמן או מעט שמן ספוג בניר סופג).

2. מערבבים את הסוכר והשמן. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים אץ התבלינים ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים.

4. מוסיפים את הצימוקים, האגוזים והגזר ומערבבים מעט, רק עד שהם נבלעים בעיסה.

 5. מחלקים את העיסה בן שתי התבניות ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?