אז מה הסיפור של יוסי?

עשר שנים אחרי הסרט “יוסי וג’אגר”, שהציג לראשונה בקולנוע הישראלי סיפור אהבה הומוסקסואלי, ועוד בצבא.. מחליט הבמאי איתן פוקס לבדוק מה עלה בגורלו של יוסי.

הסרט הקודם, הסתיים באופן טראגי כשג’אגר נהרג כשהכוח שלהם עלה על מטען, ויוסי, אפילו לא היה יכול להתאבל על אהובו מכיוון שאהבתם נותרה בגדר סוד.

10 שנים אחרי, יוסי הוא כבר קרדיולוג בכיר באיכילוב אבל עדיין בארון. בעקבות פגישה מקרית עם אימו של ג’אגר שמגיעה אליו לבדיקה, הוא נאלץ להתמודד עם הפחדים שלו ועם השלדים שהוא מחביא בארון.הסרט מתאר את מערכות היחסים המורכבות שמנהל יוסי עם האחות הרוסייה נינה שמאוהבת בו, עם עמיתו למקצוע מוטי שנמצא בעיצומו של תהליך גירושין ומנסה לגרור אותו לחיי הוללות, אבל בעיקר את הקשר המתפתח שלו עם קצין צעיר ויפה תואר אותו הוא פוגש במהלך חופשה באילת.

את יהודה לוי ששיחק את היפיוף בתפקיד ג’אגר מחליף עוז זהבי המהמם, שנדרש לראשונה לחצות את הקווים, לפחות בפני המצלמה.

האם עוז זהבי יצליח במקום שיהודה לוי נכשל בו ויוציא את יוסי מהארון? האם סוף סוף יזכה יוסי באהבה הגדולה שכל כך חיכה לה?

את התשובות תמצאו בסרט שמלווה, כמו תמיד בסרטים של איתן פוקס, בפסקול דומיננטי ומרגש שעליו אחראית בין השאר קרן אן שכתבה לו מוזיקה מקורית ואף שרה חלק מהשירים.

סרט מקסים ורגיש שמדבר על אהבה. לאו דווקא מהזווית המקובלת. תלכו.

 רוצים לקבל את הבלוג הבא ישירות למייל שלכם?
תרשמו כאן את המייל שלכם


שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?