עוגת משמשים קייצית ויפיפיה

שבת בבוקר יום יפה, אבא עושה המון קפה, ואמא מכינה מאפה. משמשים. כי קייץ. ושמש. והשילוב של החמוץ עם המתוק עושה התרגשות בפה. ויש גם טריק כדי שיראה ממש יפה.

 

 

 

המצרכים:

1.5 כוסות קמח תופח

3 ביצים

0.5 כוס שמן

3 סוכר וניל

1 כוס סוכר

1 שמנת מתוקה או חמוצה

20 חצאי משמשים טריים

אופן ההכנה:

חותכים 2-3 משמשים לריבועים קטנים

את שאר המשמשים חוצים לשניים ומפזרים מעליהם כף סוכר חום

מערבבים את כל חומרי העוגה לעיסה אחידה.

מוסיפים לעיסה את ריבועי המשמשים שחתכנו (מ 2-3 משמשים)

אופים בתבנית עגולה קוטר 24, בחום של 180 מעלות, בערך 50 דקות או בהתאם לתנור

הטריק: אחרי חצי שעה של אפיה, פותחים את התנור ומסדרים את חצאי המשמשים למעלה. (ואז הם לא טובעים בעיסה)

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

פוסטים אחרונים

הכל זה מלמעלה — התערוכה

לא. לא חזרתי בתשובה. אבל מי שעוקב אחרי קצת, בטח כבר יודע שבשנתיים האחרונות אני מצלמת עם רחפן תחת הכותרת #הכלזהמלמעלה.

הילדה הכי קטנה שלי בת 12!

הילדה הכי קטנה שלי כבר בת 12. כשחשבתי מה לכתוב לך, מצאתי בלוג שכתבתי בתאריך ה-8 בינואר 2012, בדיוק לפני 7 שנים. הוא נקרא “הילדה הכי

סליחה

סליחה, אפשר לבקש סליחה? כן בבקשה הגעת למקום הנכון אנחנו פתוחים כל יום בין תשע לשש ממי תרצי לבקש סליחה? סליחה, לא הבנתי “מהמקום”? “מחברו”?