עוגת משמשים קייצית ויפיפיה

שבת בבוקר יום יפה, אבא עושה המון קפה, ואמא מכינה מאפה. משמשים. כי קייץ. ושמש. והשילוב של החמוץ עם המתוק עושה התרגשות בפה. ויש גם טריק כדי שיראה ממש יפה.

 

 

 

המצרכים:

1.5 כוסות קמח תופח

3 ביצים

0.5 כוס שמן

3 סוכר וניל

1 כוס סוכר

1 שמנת מתוקה או חמוצה

20 חצאי משמשים טריים

אופן ההכנה:

חותכים 2-3 משמשים לריבועים קטנים

את שאר המשמשים חוצים לשניים ומפזרים מעליהם כף סוכר חום

מערבבים את כל חומרי העוגה לעיסה אחידה.

מוסיפים לעיסה את ריבועי המשמשים שחתכנו (מ 2-3 משמשים)

אופים בתבנית עגולה קוטר 24, בחום של 180 מעלות, בערך 50 דקות או בהתאם לתנור

הטריק: אחרי חצי שעה של אפיה, פותחים את התנור ומסדרים את חצאי המשמשים למעלה. (ואז הם לא טובעים בעיסה)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *